Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-Pecan Streusel
Tort de cafea smântână-portocaliu cu Streusel de ciocolată-Pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 682 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr brun auriu, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-pecan Streusel, Tort De Cafea Streusel Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână Streusel Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul brun și scorțișoara într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul se ține împreună în aglomerări mici și umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se amestecă în nuci pecan și chipsuri de ciocolată. (Se poate face până la 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 13x9x2 inci. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si praful de copt intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează și se omogenizează. Bateți în ouă câte 1, apoi coaja de portocală și extractul de vanilie.
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Se amestecă amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu smântână în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Se amestecă sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
5
Se presară cu jumătate de streusel. Picătură restul de aluat peste de îngrămădire linguri; cu grijă răspândit aluat pentru a face chiar strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu streusel rămas.
7
Coaceți tortul 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
8
Așezați foaia de folie lejer peste tigaie pentru a împiedica toppingul să se rumenească prea repede. Continuați să coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Salam Tare, Tăiat Julienne
9
Îndepărtați folia. Tort rece în tigaie pe raft 20 de minute. Praf cu zahăr pudră; se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește complet. A se păstra etanș la temperatura camerei.)