Tort De Cafea Cu Smântână

Tort De Cafea Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu smântână. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 437 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face streusel, combinați zahărul brun, nucile, ciocolata, scorțișoara și espresso măcinat într-un bol mic și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a face tortul, poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 grade F (325 grade F dacă utilizați un cuptor cu convecție). Aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu 10 căni cu folie și ungeți-o ușor (de preferință cu Pam). Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna. Folosind un mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți untul la viteză medie timp de aproximativ 3 minute, până când este moale și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați zahărul granulat și bateți la viteză medie-mare timp de 5 minute, până când este ușor și pufos. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle, pe rând, și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se adaugă vanilia și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Adăugați jumătate din amestecul de făină și bateți la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Se adaugă smântâna și se amestecă până se amestecă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8
Se adaugă amestecul de făină rămas și se amestecă până se combină. Nu amestecați prea mult. Răzuiește jumătate din aluat în tigaia pregătită și întinde-o uniform. Distribuiți uniform jumătate din amestecul streusel peste aluat. Apoi lingurați aluatul rămas uniform peste streusel și întindeți-l uniform. Împrăștiați streuselul rămas uniform peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți timp de 68 până la 70 de minute (50 până la 60 de minute dacă utilizați un cuptor cu convecție), până când toppingul este rumenit și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească 20 de minute. Ridicați tortul și căptușeala de folie din tigaie, îndepărtați folia și întoarceți tortul în raft pentru a se răci complet. Folosind un cuțit zimțat, tăiați tortul de cafea în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista