Tort De Cafea Cu Portocale
Orange Tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână biscuiți, nuci, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea cu portocale și migdale, Inel De Tort Cu Cafea Portocalie, și Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Separați aluatul de biscuiți în 8 biscuiți.
Așezați 1 biscuit în centrul tigaiei.
Tăiați biscuiții rămași în jumătate, formând 14 semicercuri. Aranjați bucățile în jurul biscuitului central cu laturile tăiate orientate în aceeași direcție.
Ungeți untul topit peste vârfurile biscuiților.
Într-un castron mic, combinați nucile, zahărul granulat și coaja de portocală.
Se amestecă bine și se presară peste biscuiți.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mic combinați zahărul cofetarilor, crema de brânză și sucul de portocale. Se amestecă până se omogenizează adăugând mai mult suc de portocale, dacă este necesar, pentru a se subția.
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea și serviți.