Tort de cafea Ben Lippen School (al Doamnei Hathaway )
Tortul de cafea Ben Lippen School (al Doamnei Hathaway) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort De Autobuz Școlar, și Școala de tort de pește Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/4 cană de unt și 1/3 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți oul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați 1 1/2 căni de făină, sare și praf de copt; se amestecă alternativ în amestecul cremos cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Se întinde uniform într-o tigaie de copt de 9x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri de făină, 5 linguri de zahăr și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați 2 linguri de unt și ciupiți în amestecul uscat folosind degetele până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Se presară deasupra tortului.
8
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în centru iese curat.