Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă
Această rețetă servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Du-te la magazin și ia ganache de ciocolată, gal. înghețată de ciocolată cu mentă, napolitane de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, și Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (8 inci). Linie cu hârtie pergament. Pregătiți aluatul de tort cu mâncare al diavolului și puneți lingura în tigăi.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă, îndepărtați hârtia pergament și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Așezați 1 strat de tort într-o tigaie cu arc de 9 inci. Se acoperă cu o treime din înghețată (aproximativ 2 1/3 căni); se presară cu jumătate de napolitane zdrobite. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu stratul de tort rămas și înghețată. Înghețați 8 până la 12 ore.
Scoateți tortul din tigaia cu formă de arc și așezați-l pe un suport sau o farfurie pentru tort. Pregătiți Ganache de ciocolată și întindeți deasupra tortului cu înghețată.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.