Tort cu unt de caise și stafide

Tort cu unt de caise și stafide
Caisul și tortul cu unt de stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 55 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, zahăr tos, coniac de caise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Stafide De Caise, Rețetă De Tort Cu Unt De Stafide, și Tort cu unt de caise.

Instrucțiuni

1
Înmuiați stafidele și caisele tocate în coniac timp de 2 ore (de preferință peste noapte la frigider) - vezi sfaturile de mai sus
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2
Pregătiți amestecul de firimituri amestecând toate ingredientele cu mâna / robotul de bucătărie până se sfărâmă; pune deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna, dati deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Bateți albușurile cu 1 TB zahăr până formează vârfuri rigide (dar nu uscate); pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Cremă de unt și 3/4 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
7
Apoi, adăugați fructele înmuiate cu rachiul și amestecați ușor
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Folosind viteză mică pe mixer, adăugați amestecul de făină cernută, alternând cu iaurtul conform acestei secvențe-făină-iaurt-făină-iaurt-făină, până se combină bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Acum pliați ușor albușurile bătute în amestecul cremos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie unsă și făinată (bundt/pătrat / rotund), urmată de amestecul de firimituri, apoi în cele din urmă tot aluatul rămas
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180C / 177° timp de 55 de minute pentru tigaia Bundt, 25-30 de minute pentru tigaia pătrată / rotundă, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se scoate din cuptor, se răcește în tigaie timp de 10-15 minute, apoi se răcește complet pe rafturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru o prăjitură foarte umedă, presărați sirop de coniac pe tortul cald (fac câteva găuri folosind scobitoare peste tot tortul înainte de stropire)pentru a face sirop de coniac - combinați 2 TB coniac, 2 TB apă fierbinte și 2 lingurițe zahăr; se amestecă pentru a dizolva zahărul
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
14
Tortul se face cel mai bine cu 1 zi înainte

Ingrediente

3Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbrandy sau 2 linguri de brandy de caisebrandy sau 2 linguri de brandy de caise1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrandy sau 120 ml brandy de caisebrandy sau 120 ml brandy de caise591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil300 g făină de tort, poate folosi toate scopurile într-un vârf300 g făină de tort, poate folosi toate scopurile într-un vârf1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaju, tocatcaju, tocat1Oreos dublu umplutînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare1001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.caise uscate, tocate măruntcaise uscate, tocate mărunt4albușuri de ou, la temperatura camereialbușuri de ou, la temperatura camerei4gălbenușuri de ou, la temperatura camereigălbenușuri de ou, la temperatura camerei591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâie (sau lămâie)suc proaspăt de lămâie (sau lămâie)1501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.iaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimi, la temperatura camereiiaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimi, la temperatura camerei1001 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil170 g zahăr tos170 g zahăr tos2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.zahăr tos (1 TB)zahăr tos (1 TB)301 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, tăiat cubulețe mici (2 TB)unt nesărat, tăiat cubulețe mici (2 TB)2101 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat, înmuiat (1 cană minus 1 TB)unt nesărat, înmuiat (1 cană minus 1 TB)1Oreos dublu umplutStropi asortați și mini biscuiți în formă de ursuleț de miere, opționalStropi asortați și mini biscuiți în formă de ursuleț de miere, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmapă caldăapă caldă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista