Caisul și tortul cu unt de stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 55 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, zahăr tos, coniac de caise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Stafide De Caise, Rețetă De Tort Cu Unt De Stafide, și Tort cu unt de caise.
Instrucțiuni
1
Înmuiați stafidele și caisele tocate în coniac timp de 2 ore (de preferință peste noapte la frigider) - vezi sfaturile de mai sus
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2
Pregătiți amestecul de firimituri amestecând toate ingredientele cu mâna / robotul de bucătărie până se sfărâmă; pune deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna, dati deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Bateți albușurile cu 1 TB zahăr până formează vârfuri rigide (dar nu uscate); pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Cremă de unt și 3/4 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
7
Apoi, adăugați fructele înmuiate cu rachiul și amestecați ușor
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Piersică Sau Nectarină, Feliată
8
Folosind viteză mică pe mixer, adăugați amestecul de făină cernută, alternând cu iaurtul conform acestei secvențe-făină-iaurt-făină-iaurt-făină, până se combină bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Acum pliați ușor albușurile bătute în amestecul cremos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie unsă și făinată (bundt/pătrat / rotund), urmată de amestecul de firimituri, apoi în cele din urmă tot aluatul rămas
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180C / 177° timp de 55 de minute pentru tigaia Bundt, 25-30 de minute pentru tigaia pătrată / rotundă, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Se scoate din cuptor, se răcește în tigaie timp de 10-15 minute, apoi se răcește complet pe rafturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pentru o prăjitură foarte umedă, presărați sirop de coniac pe tortul cald (fac câteva găuri folosind scobitoare peste tot tortul înainte de stropire)pentru a face sirop de coniac - combinați 2 TB coniac, 2 TB apă fierbinte și 2 lingurițe zahăr; se amestecă pentru a dizolva zahărul
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm