Tort cu strat de lămâie cu glazură cu cremă de lămâie
Tortul cu strat de lămâie cu glazură de cremă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 838 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână grea, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort cu strat de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 2 (8 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și funduri de linie ale fiecăruia cu runde de ceară sau hârtie pergament. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă laptele și sucul de lămâie (amestecul se va coagula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Suc De Lămâie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Bateți untul într-un castron mare cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte în loturi, începând și terminând cu făină, amestecând la viteză mică până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
4
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile.
5
Coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi se inversează pe rafturi, se îndepărtează hârtia și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți zahărul cu smântână și cofetari cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din frișcă în caș de lămâie pentru a ușura, apoi pliați în frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Caș De Lămâie
Cremă
1
Puneți 1 strat de tort, rotunjit în sus, pe o farfurie de tort și întindeți cu o pătrime de glazură. Se acoperă cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus și se întinde partea superioară și laterală cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
* Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit într-un deținător de tort sau acoperit ușor cu folie de plastic (folosiți scobitori pentru a ține învelișul departe de îngheț).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Scobitori
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. * Acest aluat poate fi copt în 16 (1/2 cană) cupe de briose aproximativ 15 minute; sau într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci aproximativ 25 de minute. Înjumătățiți tortul transversal pentru a forma 2 (9 - x 6 1/2-inch) dreptunghiuri și strat în același mod ca mai sus. * Glazura de smântână cu ciocolată ar fi, de asemenea, grozavă pentru aceste variații.