Această rețetă servește 30 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Pecan De Dovleac, Plăcintă Cu Strat De Pecan De Dovleac, și Tort Cu Strat De Unt Pecan.
Instrucțiuni
1
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați dovleacul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Combinați zeama, vanilia și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ghimbir
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu zară gingered, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică după fiecare adăugare. Îndoiți în nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în 2 torturi rotunde unse, căptușite cu hârtie pergament, de 9".
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
8
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți glazura de brânză cremă de ghimbir între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Acoperiți și răciți peste noapte.