Tort cu strat de dovleac condimentat cu glazură de brânză cremă

Tort cu strat de dovleac condimentat cu glazură de brânză cremă
Această rețetă face 12 porții cu 529 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nucșoară, ouă, nucă de cocos ușor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale, Tort de dovleac cu patru straturi cu glazură de brânză cremă de portocale, și Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile de 1 1/2 inci. Tapetați fundul fiecărei tigaie cu un cerc de hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați tigăile cu făină, atingeți tigăile pentru a distribui uniform făina, apoi scuturați excesul de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Pentru a face tortul, într-un castron mare, cernem împreună cele 2 căni de făină, zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, nucșoara și cuișoarele. Într-un castron mediu, combinați ouăle, uleiul și vanilia. Într-un alt castron mediu, combinați dovleacul pur și simplu, nuca de cocos, ananasul zdrobit și coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
CoacăzeCoacăze
Nucă De CocosNucă De Cocos
DovleacDovleac
VanilieVanilie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și amestecați cu o lingură de lemn până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Adăugați amestecul de dovleac și amestecați doar până se combină. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite, întinzându-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Transferați în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească în tigăi timp de 15 minute. Rulați un cuțit de masă în jurul marginii tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Răsturnați prăjiturile pe rafturi și îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
8
Lăsați să se răcească complet înainte de a îngheța prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
9
Pentru a face glazura, în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză la viteză medie timp de aproximativ 3 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Adăugați untul și bateți aproximativ 2 minute până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Se adaugă dovleacul pur și se bate până se încorporează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
12
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți aproximativ 3 minute până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie sau platou. Folosind o spatulă offset, întindeți jumătate din glazură peste partea superioară a primului strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
14
Întindeți glazura chiar la marginea vârfului, fără a îngheța părțile laterale ale tortului. Așezați cu grijă al doilea tort deasupra, căptușind marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Întindeți glazura rămasă peste partea superioară a tortului fără a îngheța părțile laterale. Rotiți glazura pentru a decora partea de sus. Dați la frigider tortul pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Scoateți din frigider cu 30 până la 40 de minute înainte de servire.
17
Faceți Înainte
18
Tortul poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă cu grijă cu folie de plastic. Tortul poate fi, de asemenea, înfășurat strâns și înghețat timp de până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
19
Lăsați să se dezghețe la frigider, aproximativ 12 ore.
20
Retipărit cu permisiunea noului tabel de Ziua Recunoștinței de Diane Morgan, (c) octombrie 2009 Chronicle Books
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista