Tort cu smântână cu Cardamom într-un ghiveci

Tort cu smântână cu Cardamom într-un ghiveci
Această rețetă face 12 porții cu 517 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, făină, oală de teracotă neglazurată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vafe De Cardamom Cu Smântână, Cardamom Smântână Vafe, și Cardamom Smântână Vafe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați vasul cu apă și săpun și uscați bine. Linie oală cu pergament de gătit: împingeți Centrul pergamentului în oală, apoi apăsați spre exterior pentru a se potrivi contururilor oalei; îndoiți marginile pergamentului spre exterior peste marginile oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine. Întoarceți mixerul la mediu și bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un alt castron, amestecați făina, stafidele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se adaugă în amestecul de unt și se bate la viteză medie până se omogenizează bine. Răzuiți aluatul într-o oală căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Presărați migdale uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
7
Puneți tortul în treimea inferioară (dar de preferință nu la nivelul inferior) al unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 300. Dacă trebuie să setați oala la nivelul inferior pentru a se potrivi, așezați-o pe o tigaie de copt superficială inversată pentru a ridica ușor tortul, astfel încât fundul să nu se rumenească prea mult. Dacă pergamentul atinge partea superioară a cuptorului, pliați mai departe peste marginile oalei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Coaceți până când o frigăruie lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se răcește tortul în oală pe un raft timp de 15 până la 20 de minute, apoi se ridică din oală și se așează în poziție verticală pe raft. Se răcește cu cel puțin 1 1/2 ore mai mult. Pentru prezentare, întoarceți tortul în oală. Pentru a servi, ridicați tortul din oală, îndepărtați pergamentul și tăiați-l în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista