Tort Cu Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată
Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1246 calorii, 29G de proteine, și 85g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frișcă, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului fără budincă, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Ciocolată Cu Mousse De Unt De Arahide, Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Mousse De Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă în 2 torturi rotunde de 8 inci ușor unse.
Coaceți conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet.
Combinați 2/3 cană de frișcă și bucăți de unt de arahide într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand bucatile se topesc si amestecul este neted; scoateți cratița de pe foc. Se amestecă extractul de vanilie și se răcește 25 de minute.
Bateți 1 1/3 căni de frișcă la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Se amestecă o treime frișcă în amestecul de unt de arahide. Îndoiți în frisca rămasă.
Se întinde între straturile de tort; acoperiți și răciți.
Aduceți 1/2 cană de frișcă rămasă și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță mică.
Adăugați bucăți de ciocolată; se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă până când bucățile se topesc și amestecul este neted.
Se toarnă glazura peste tort; garnisiți, dacă doriți.
Se servește cald sau se răcește și se servește la temperatura camerei.
Tăiați straturile de tort răcite în cuburi.
Strat 8 pahare Parfait evnly cu amestec de unt de arahide de două treimi, cuburi de tort și jumătate de amestec de cocolat. Se acoperă cu amestecul rămas de unt de arahide și amestecul de ciocolată; presărați fiecare parfait cu arahide tocate, dacă doriți.