Caserola De Pui De Colegiu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui de colegiu. Această rețetă face 6 porții cu 687 calorii, 59G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, coapse de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Mese pentru studenți-săptămână de pui prăjit, Săptămâna meselor pentru studenți – pui ușor prăjit și macaroane coapte și Săptămâna brânzeturilor, și Colegiul Scrapple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere.
Adăugați pui; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți puiul cu o lingură pliată; aduceți amestecul de bulion la fierbere. Gatiti pana se reduce la 4 cani (aproximativ 30 de minute).
Se toarnă amestecul de bulion redus într-o pungă de plastic cu fermoar. Decupați 1 colț de pungă; scurgeți 2 căni de amestec de bulion într-o măsură de sticlă de 2 căni, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Rezervați amestecul de bulion rămas pentru o altă utilizare. Aruncați grăsimea.
Scoateți puiul de pe piele și oase; se toacă cu 2 furculițe pentru a măsura 4 1/2 căni de carne.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute.
Așezați făina în tigaie; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați 2 căni de amestec de bulion; gatiti la foc mediu 12 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel. Se amestecă ciupercile, sarea și piperul; se toarnă peste pui.
Combinați amestecul de umplutură și untul într-un castron și presărați peste amestecul de ciuperci. Acoperiți și coaceți caserola la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți și gătiți caserola 10 minute sau până la bule.