Caramel Latte tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 249 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt semidulce, ouă, amestec de prăjituri cu rețetă de unt betty și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Latte Bundt Tort, Cupcakes latte cu Caramel de ciocolată albă pentru Ziua Națională a caramelului de ciocolată, și Înghețată Cu Latte Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, puneți amestecul de tort. În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, amestecați 1 cană de apă caldă și 1 lingură de granule espresso până când granulele sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
3
Adăugați amestecul de espresso, untul și ouăle în amestecul de tort. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde; racla castron. Bateți cu viteză medie cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Între timp, lingurați dulce de leche într-un castron mediu cu microunde. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de apă fierbinte, 3 linguri de granule espresso și romul; se amestecă în dulce de leche până se omogenizează. Cuptorul cu microunde neacoperit la 2 până la 3 minute, amestecând după aproximativ 1 minut cu telul, până când se toarnă. Puneți deoparte în timp ce tortul se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bateti
Bol
7
Poke tort răcit la fiecare 1/2 inch cu capătul mânerului lingurii de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
8
Se toarnă amestecul dulce de leche uniform peste tort; întindeți amestecul deasupra tortului cu spatulă metalică pentru a umple găurile. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Capac; frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
Tigaie
9
Într-un castron mediu, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Întindeți frisca uniform peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presara cu ciocolata tocata. A se păstra acoperit la frigider.