Tort Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lapte de lămâie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 239 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zară, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu lapte de lămâie cu glazură de lămâie, Tort Cu Lămâie, și Tort Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 20 până la 25 de minute (22 până la 28 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul revine când este ușor atins în centru. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele de glazură la viteză mare până când sunt netede și cremoase; adăugați mai mult suc de lămâie dacă este necesar.
Se întinde peste tort. Depozitați ușor acoperit.