Tort cu fulgi de zăpadă și vanilie

Tort cu fulgi de zăpadă și vanilie
Tortul cu fulgi de zăpadă și vanilie durează aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți per porție , primiți un desert pentru 16 persoane. O porție conține 324 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . Un amestec de dulceață de zmeură, lapte, budincă de vanilie cu jeleu și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși poate fi reparat). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pandișpan cu vanilie și budincă de ciocolată și mocha , Prăjitură cu vanilie și Granitan Apothic și Panna Cotta cu vanilie .

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Vanilie Cu JeleuBudincă De Vanilie Cu Jeleu
2
Preparați aluatul de prăjitură și coaceți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 2 straturi rotunde (23 cm), încorporând 1 pachet de amestec uscat pentru budincă în aluat înainte de a-l turna în formele pregătite. Lăsați prăjiturile să se răcească în forme 10 minute; apoi răsturnați-le pe grătare de sârmă. Scoateți cu grijă formele; răciți prăjiturile complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă De Vanilie Cu JeleuBudincă De Vanilie Cu Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Între timp, desenează 3 sau 4 forme de fulgi de zăpadă pe hârtie, cu dimensiuni cuprinse între 2,5 și 7,6 cm în diametru.
4
Așezați pe o tavă; acoperiți cu hârtie cerată. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; răciți 5 minute. Turnați fulgii de zăpadă într-o pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați colțul mic de pe fundul pungii. Trasați modelele de fulgi de zăpadă cu ciocolată, rearanjând modelele după cum este necesar pentru a obține un total de 35 de fulgi de zăpadă din ciocolată. Congelați 10 minute sau până când ciocolata este fermă. Transferați cu grijă fulgii de zăpadă pe o farfurie; refrigerați până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
5
Bateți restul de amestec de budincă uscat, zahărul și laptele într-un bol mare cu un tel timp de 2 minute. Încorporați Cool Whip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
6
Așezați un strat de tort pe o farfurie; ungeți cu gem, apoi cu 1/3 din amestecul de budincă. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Glazurați partea de sus și lateralele tortului cu amestecul de budincă rămas. Decorați cu fulgi de zăpadă de ciocolată. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista