Tort Cu Frisca Cu Capsuni
Această rețetă face 12 porții cu 475 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Frișcă Cu Căpșuni De Ciocolată, Tort Mary Ann cu cremă de căpșuni cu frișcă, și Strawberry Topped Pound tort cu frisca de lamaie.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare mediu nereactiv și aruncați pentru a acoperi bine căpșunile.
Se încălzește cuptorul la 350 F și se aranjează raftul în treimea superioară. Unt și făină două tigăi de tort (8 inci). Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol de amestecare; set aside.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, combină ulei vegetal, apă, coajă de lămâie, extract de vanilie, gălbenușuri de ou și 1 1/4 căni de zahăr. Bateți la viteză medie, până când amestecul este aerisit și de culoare deschisă, aproximativ 5 până la 7 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului; adăugați ingrediente uscate și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut more.In un castron curat, bateți albușurile de ou la vârfuri medii.
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, încă aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați 1/4 din albușurile de ou în aluatul de tort până se încorporează uniform; îndoiți ușor albușurile rămase până când sunt combinate.Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite.
Coaceți până când suprafața prăjiturilor revine atunci când este presată și o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Așezați vasul curățat al mixerului de suport și accesoriul pentru bici în congelator timp de 10 minute.
Combinați extractul de vanilie, zahărul și smântâna grea în vasul răcit și bateți la viteză medie până se formează vârfuri medii, aproximativ 2 minute.Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, cel puțin o oră. (Glazura poate fi pregătită cu până la 12 ore înainte.) Pentru asamblare: folosind un cuțit lung zimțat, tăiați vârfurile prăjiturilor după cum este necesar, astfel încât acestea să fie la nivel.
Așezați rondele de tort pe o suprafață curată și uscată și, folosind o perie de patiserie, periați 1/2 din siropul de căpșuni rezervat pe partea tăiată a primei runde de tort; repetați pe partea tăiată a celei de-a doua runde de tort.Întindeți uniform 1/4 din umplutura de mascarpone peste partea tăiată a stratului de tort inferior. Aranjați căpșunile în picioare în poziție verticală, capătul tulpinii în jos, peste stratul de mascarpone și tăiați după cum este necesar pentru a crea un strat uniform. Acoperiți fructele de pădure cu umplutura rămasă, asigurându-vă că completați orice spațiu gol.
Așezați al doilea strat de tort peste mascarpone și căpșuni, tăiați cu fața în jos, apăsând ușor pentru a-l fixa. Folosind o spatulă offset sau o spatulă lungă și subțire, întindeți 3/4 cană din glazură într-un strat subțire peste partea superioară și laterală a tortului. Întoarceți glazura rămasă și tortul la frigider până când glazura pe tort este setată, aproximativ 15 minute.
Întindeți glazura rămasă pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Lăsați să stea la frigider cu cel puțin 15 minute înainte de servire.