Tort cu dovleac
Tortul cu dovleac ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 670 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați unt, amestec de prăjituri cu banane, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pumpkin Crunch Cake (Pumpkin Dump Cake), Tort sănătos cu cană de dovleac cu glazură de ciocolată și prajitură vegană moale de dovleac cu glazură de cremă de unt cu condimente de dovleac.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți prăjiturile în tavi cu tub canelat de 12 căni conform instrucțiunilor de pe ambalaj; misto.
Pentru umplutură, topește untul într-o cratiță. Se amestecă făina pentru a forma o pastă netedă. Adăugați treptat smântâna și zahărul, amestecând continuu până se îngroașă. Se fierbe 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și sarea. Îndoiți nuci pecan; misto.
Tăiați o felie subțire de fundul fiecărui tort.
Ungeți un fund de tort cu umplutură; puneți prăjiturile împreună cu fundul împreună. Pus deoparte.
Într-un castron, cremă unt și shortening. Bateți zahărul și vanilia.
Adăugați lapte până obțineți consistența dorită.
Combinați colorantul alimentar roșu și galben pentru a face portocale; nuanță aproximativ trei sferturi din portocala glazură. Nuanță verde glazură rămasă.
Așezați un pahar mic cu susul în jos în centrul prăjiturii pentru a susține „tulpina”. Pune o bucată de glazură pe pahar și deasupra cu un cornet de înghețată sau banană.
Tăiați conul sau banana la lungimea corectă; îngheț cu glazură verde. Tort Frost cu glazura de portocale. Dacă doriți, adăugați firimituri de apă de ciocolată ca „murdărie” în jurul prăjiturii. Țevi viță de vie verzi pe tort și „murdărie” dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.