Tort Cu Cremă De Rubarbă

Tort Cu Cremă De Rubarbă
Tortul cu cremă de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 255 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, rubarbă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Cremă De Rubarbă, Tort cu rubarbă și cremă, și Tort Cu Cremă De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
2
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se presară cu rubarbă și zahăr. Turnați încet crema deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Garnisiți cu frișcă și mentă, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista