Tort cu cremă de nucă de cocos II

Tort cu cremă de nucă de cocos II
Coconut Cream Cake ii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de nucă de cocos, cremă de nucă de cocos, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle, smântâna și smântâna de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă până se amestecă bine.
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Faceți glazura în timp ce tortul se răcește. Într-un castron mediu, crema împreună zahăr cofetari, crema de brânză și lapte. Se amestecă vanilia. Frost răcit tort apoi se presara cu nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista