Tort Cu Buline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu buline. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 531 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de napolitane de culoare pastel, glazură de căpșuni, glazură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Buline, Tort Polka, și Tort De Ziua Cu Buline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul pentru micul dejun cu zară conform instrucțiunilor rețetei, omițând pasul zahăr brun-scorțișoară și coaceți în tigăi de tort de 2 (9 inci) în loc de o tigaie Bundt.
Întindeți 1 cană de glazură de căpșuni între straturi.
Întindeți glazura albă într-un strat subțire (strat de firimituri) pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului, asigurându-vă că suprafețele sunt foarte netede, umplând orice întreg sau goluri cu glazură.
Fondant cu microunde la mare în intervale de 30 de secunde până când se înmoaie și flexibil.
Rulați pe o suprafață netedă prăfuită ușor cu amidon de porumb la-inch grosime. Urmați instrucțiunile pachetului pentru aplicarea fondantului pe tort. Decorați tortul cu bomboane de napolitane de culoare pastel folosind mici picături de glazură albă pentru a ajuta la securizarea bomboanelor la fondant.