Tortul cu budincă de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Budincă De Afine, Tort Cu Budincă De Afine, și Tort Cu Budincă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Se amestecă împreună 1/3 cană de zahăr cu apă, suc de lămâie și amidon de porumb într-o cratiță mică, apoi se amestecă afine. Se aduce la foc mic, apoi se fierbe, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți împreună oul, laptele, untul și vanilia într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Puneți aluatul în tigaie, răspândind uniform, apoi turnați amestecul de afine uniform peste aluat (fructele de pădure se vor scufunda).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți până când un cuțit introdus în centrul porțiunii de tort iese curat, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi păstrat, învelit bine în folie, la temperatura camerei.