Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu ananas cu susul în jos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 933 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul ușor brun, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Ananas Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți ananasul și îndepărtați miezul. Feliați în cercuri groase (1 inch).
Într-o cratiță mică se topește untul cu 1 lingură de apă și se adaugă zahăr brun deschis. Amestecați bine cu un tel la foc mediu până când zahărul este complet dizolvat și aveți un caramel frumos neted, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 1/2 inci antiaderentă. Aranjați cercurile de ananas uniform în caramel, (1 în centru și 5 în exterior funcționează de obicei) și apăsați în jos, astfel încât să fie scufundate în caramel.
Așezați 1 cireș maraschino în centrul fiecărui inel de ananas. Faceți aluatul: cerneți făina și praful de copt împreună. Într-un unt de cremă mixer și zahăr granulat până la lumină și pufos, aproximativ 4 minute. Cu mixer pe scăzut, se adaugă ouă 1 la un moment dat.
Adăugați jumătate din zară și vanilie, apoi jumătate din făină.
Adăugați Zara rămasă și apoi făina rămasă.
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort peste caramel și ananas.
Întindeți uniform cu o spatulă de cauciuc.
Așezați tigaia pentru tort pe o tavă de prăjire pentru a prinde orice caramel care se poate balona și coaceți la cuptor aproximativ 1 oră. Tortul ar trebui să fie frumos și auriu deasupra și să se umfle ușor. Când este apăsat ușor în centru, ar trebui să revină. Se lasă să se răcească ușor, (aproximativ 1 minut), înainte de a inversa pe o farfurie. Praf foarte ușor cu zahărul cofetarilor și serviți fiecare felie cu o lingură de gelato de iaurt.