Tort Cu 4 Straturi De Ciocolată Neagră-Zmeură
Tortul cu ciocolată neagră cu 4 straturi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,21 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură, Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră, și Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare și faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună ouăle și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la ingredientele uscate. Bateți la viteză mică cu un mixer electric doar până la amestecare. Bateți la viteză medie 2 minute. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și un pick de lemn introdus în centrul fiecărui strat iese aproape curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Împărțiți straturile orizontal.
Întindeți umplutura de zmeură uniform între straturi.
Întindeți glazura de ciocolată neagră deasupra și părțile laterale ale tortului.