Topping De Bezea
Toppingul de bezea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 6%. Încercați Cum se face un Topping de plăcintă cu bezea, Plăcintă cu var cheie cu Topping de bezea, și Tort de piersici cu Topping de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la adâncimea de 1 1/2 inci într-un 3 1/2-qt. cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și lăsați să fiarbă.
Între timp, combinați albușurile de ou, următoarele 3 ingrediente și 1/4 cană de apă într-un 2 1/2-qt. bol de sticlă; bateți amestecul la viteză mare cu un mixer electric până se omogenizează.
Așezați vasul peste apă clocotită și bateți la viteză mare 5 până la 7 minute sau până se formează vârfuri moi; scoateți-l de pe foc. Bateți până la consistența răspândită (aproximativ 2 până la 3 minute). Utilizați imediat.