Topiți-Vă Inima Tonul Se Topește

Topiți-Vă Inima Tonul Se Topește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Melt your heart ton Melt. Această rețetă face 4 porții cu 946 calorii, 55g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până muratura ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Topiți-Vă Inima Desert De Iaurt Înghețat, Topirea Tonului, și Tonul Se Topește Pentru Două pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ton: într-un castron mare, rupeți tonul cu o furculiță și adăugați maioneza, sucul de lămâie, ceapa roșie, ceapa verde, busuiocul, cilantro, pătrunjelul, menta și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie și maioneză, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
1
Ungeți untul înmuiat pe 1 parte a fiecărei felii de pâine, lăsând deoparte puțin unt pentru gătirea sandvișurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2
Așezați pâinea cu unt în jos pe o foaie de copt. Împărțiți tonul între 4 felii de pâine și acoperiți fiecare cu 2 felii de brânză. Completați sandvișul cu restul de 4 felii de pâine, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați jumătate din untul rămas. Când untul se topește, puneți 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până se rumenesc și se rumenesc pe fiecare parte. Repetați cu sandvișurile rămase. (Dacă tigaia dvs. este suficient de mare, puteți găti toate sandvișurile în același timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți cald, cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista