Ton Cu Salată De Fenicul, Anghinare Și Maioneză Kalamata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul cu salată de fenicul, anghinare și maioneză Kalamata. Această rețetă face 2 porții cu 1060 calorii, 88G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $11.6 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, pastă de măsline, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de portocale de fenicul cu măsline Kalamatan și Microgreen, Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli, și Loin de miel cu anghinare și vin roșu-sos de măsline Kalamatan.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.