Tonul cu crustă de susan cu orez cu ghimbir-arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 47G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $5.86 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez fiert în pungă, fripturi de ton cu aripioare galbene, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir, Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea. Se amestecă 1/4 cană de ceapă, sos de arahide, ghimbir și 1/4 linguriță de sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Arahide
Ghimbir
Ceapă
Orez
Sare
2
Pentru a pregăti tonul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați tonul și 2 linguri de sos de soia într-un castron, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați tonul cu 1/4 linguriță de sare. Dredge marginile de ton în semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Sare
Ton
5
Adăugați ton în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți tonul peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ton
7
Stropiți cu 1 lingură de sos de soia; se presară cu 2 linguri de ceapă.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.