Tocană proaspătă de fasole și porumb cu ulei de boia
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Tocană proaspătă de fasole și porumb cu ulei de Paprikan ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți urechi porumb, fasole, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de fasole albă de boia afumată (inspirată de Fabadan Asturiana), Tocană Proaspătă De Fasole, și Tocană de fasole, porumb și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
FACEȚI ULEIUL DE BOIA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Subţire-
2
Într-o caserolă mare și grea, combinați fasolea cu dovleacul, bulionul de pui și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 15 minute, în funcție de mărimea și tipul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați acest amestec la fasole și fierbeți timp de 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Adăugați 1 cană de boabe de porumb la fasole. Pureați restul de porumb într-un blender. Dacă piureul este foarte uscat, adăugați o oală de lichid de gătit cu fasole. Amestecați piureul de porumb și busuiocul în fasole și fierbeți încă 15 minute, amestecând frecvent; piureul de porumb va îngroșa tocanita. Dacă devine prea groasă, subțiați tocanita cu apă fierbinte; ar trebui să fie ușor curgătoare. Gust; reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Polonic
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 2 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
9
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Stropiți tocanita cu uleiul de boia și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă