Tocană De Vită Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcovi, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tapioca, zahărul, praful de usturoi, sarea și sucul de roșii într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De RoșiiSuc De Roșii
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați ceapa, țelina, morcovii, ciupercile și carnea de vită într-un aragaz lent electric și adăugați amestec de suc. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
țelinățelină
SucSuc
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista