Tocană De Vită Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcovi, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tapioca, zahărul, praful de usturoi, sarea și sucul de roșii într-un blender și procesați până se omogenizează.
Combinați ceapa, țelina, morcovii, ciupercile și carnea de vită într-un aragaz lent electric și adăugați amestec de suc. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5 ore sau până când carnea de vită este fragedă.