Tocană De Pui Din Singapore
Singapore tocană de pui ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de spanac dezosate, ușor pentru bebeluși, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tocană De Curcan Din Singapore, Pui și ananas Singapore frigărui, și Tobe de pui cu sos Singapore.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, uscați-l și tăiați-l în bucăți de 1 inch. Într-un castron, amestecați făina, sarea, fulgii de chili și cinci condimente.
Adăugați bucăți de pui și amestecați pentru a acoperi.
Se toarnă ulei într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pui, usturoiul și ghimbirul. Se amestecă frecvent până când puiul este gătit la exterior, dar încă roz în centru (tăiat pentru a testa), aproximativ 3 minute.
Adăugați lapte de cocos și bulion și aduceți la foc mic. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți pentru a amesteca arome, aproximativ 5 minute.
Se amestecă spanacul, porumbul, roșiile, castanele de apă, ceapa verde și sucul de lămâie și se gătește, amestecând des, până când spanacul este ofilit, aproximativ 3 minute.
Presărați coriandru înainte de a servi din tigaie.