Tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 607 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 588 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită usturoi, roșii conservate, frunze de dafin și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Tocană De Pui Dijon, Curry de pui Indian cu roșii și ceapă, și Pui de tigaie italiană cu spanac, roșii și ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Îndepărtați straturile exterioare de hârtie ale bulbului de usturoi, lăsând intacte cojile cuișoarelor individuale.
Tăiați 1/4 până la 1/2 inch de pe vârfurile cuișoarelor, expunând căței de usturoi individuali.
Așezați capul de usturoi pe o bucată de folie de aluminiu.
Stropiți puțin ulei de măsline peste usturoi și presărați-l cu sare și piper.
Înfășurați capul de usturoi cu folia de aluminiu și introduceți-l în cuptor.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când carnea cuișoarelor este maro deschis și se simte destul de moale când este presată. Se lasă deoparte să se răcească. (Vezi cum se prăjește usturoiul.)
Rumeniti bucatile de pui: in timp ce usturoiul se prajeste, incalziti o lingura de ulei de masline intr-o oala mare, cu fund greu (cu capac) sau cuptor olandez, la foc mediu. Clătiți bucățile de pui în apă rece, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentează liberal cu sare și piper.
Rumeniți bucățile de pui, pornind-le cu pielea în jos, gătindu-le câteva minute pe fiecare parte, lucrând în loturi, astfel încât să nu înghesuiți tigaia.
Gatiti ceapa pana se inmoaie: in timp ce puiul se rumeneste, curatati si sferturiti ceapa.
Scoateți puiul din tigaie când este frumos auriu cu clești sau o lingură cu fante și puneți-l deoparte pe o farfurie. Aruncați orice grăsime și ulei peste aproximativ 1 lingură rămasă în tigaie.
Puneți ceapa în oală și gătiți-le până se înmoaie, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile în oală, cimbru, frunze de dafin și pudră de chile măcinată.
Puneți bucățile de pui deasupra roșiilor.
Se toarnă vinul și se aduce la foc mic.
Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 40 de minute, amestecând din când în când, astfel încât legumele să nu se lipească.
Zdrobiți usturoiul prăjit: după ce usturoiul s-a răcit suficient pentru a fi manevrat, stoarceți usturoiul prăjit din cuișoare într-un castron mic și zdrobiți cu o furculiță.
Se presară sare și piper după gust. Puneți deoparte pentru a servi cu tocană de pui.
Adăugați muștar, îngroșați sosul: când puiul a fiert, adăugați muștarul în oală și amestecați pentru a se amesteca. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți neacoperit încă 10 minute sau până când sosul este suficient de gros pentru a se agăța de carne.
Îndepărtați frunzele de dafin. Sare și piper după gust.
Serviți tocană peste orez sau paste, cu pasta de usturoi pe lateral.