Pui Cacciatore tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciuperci, piper, parmezan proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui cacciatore.
Instrucțiuni
1
Turnați ulei într-un cuptor olandez mare. Pui brun în ulei fierbinte la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte; transferați puiul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Sotati ceapa, morcovul, ardeiul verde si usturoiul in cuptorul olandez 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.