Tocană De Porc Mexicană

Tocană De Porc Mexicană
Carnea de porc mexicană este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 25 de porții. Acest curs principal are 601 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți toppinguri: pene de lămâie, piper, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 56 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc Mexicană, Tocană De Porc Mexicană, și Carne de porc mexicană și tocană de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Legați ceapa verde și cilantro împreună cu șirul de bucătărie. Tăiați și aruncați grăsimea din carnea de porc și tăiați carnea de porc în bucăți de 1/4 inci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Gatiti carnea de porc, in 3 loturi, intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute sau pana se rumeneste. Aduceți carnea de porc, usturoiul și 6 căni de apă la fiert; grăsime degresată și aruncați. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute sau până când carnea este fragedă. Se amestecă pachetul de ceapă și cilantro, sosul enchilada și cartofii. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute sau doar până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Între timp, încălziți tortilele, câte 1 pe rând, într-o tigaie fierbinte antiaderentă la foc mediu-mare 20 până la 30 de secunde pe fiecare parte. Înfășurați tortilele într-un prosop pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați și aruncați pachetul de ceapă și cilantro. Creșteți căldura la mediu. Se amestecă porumbul și se gătește, neacoperit, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până se încălzește bine. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Serviți supa cu toppinguri dorite și tortilla caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
6
Notă: păstrați resturile într-un recipient etanș la frigider până la 2 zile. Când reîncălziți, adăugați apă sau bulion conservat pentru a atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În1 h, 56 m.
Porții25
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista