Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o tocană de porc cu măsline și fenicul. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 270 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rosemary friptură de porc cu fenicul și măsline verzi, Fenicul Și Tocană De Porc, și Tocană de porc cu fenicul și dovlecei de Butternut.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați fenicul și ceapa; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi; sotati 2 minute. Puneți amestecul de fenicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie. Dredge carne de porc în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați jumătate din amestecul de porc; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați carnea de porc rumenită în amestecul de fenicul. Repetați procedura cu amestecul de porc rămas, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă amestecul de porc, bulionul, herbes de Provence și roșiile; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când carnea de porc este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și măsline. Se fierbe 10 minute sau până când carnea de porc este fragedă și sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ