Tocană de porc și năut cu portocale și chimen

Tocană de porc și năut cu portocale și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc și năut cu portocale și chimen. O porție conține 375 calorii, 53G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, semințe de chimen, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de năut parfumată cu lămâie și chimen, Tocană de Kale și năut cu chimen, paprikan afumat și tei, și Salată De Năut Și Spanac Cu Vinetă De Chimen Și Iaurt De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Lucrând în 3 loturi, adăugați carnea de porc, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Transferați carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ceapa și două treimi din usturoiul tocat în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați sucul de portocale și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
5
Adăugați apa și frunza de dafin și aduceți la foc mic. Întoarceți carnea de porc în caserolă împreună cu orice sucuri acumulate și aduceți la foc mic. Într-un mortar, măcinați semințele de chimen prăjite într-o pulbere și amestecați în tocană. Se fierbe la foc mic până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați năutul în tocană și gătiți la foc moderat timp de 10 minute. Întoarceți carnea de porc în tocană. Se amestecă coaja, usturoiul tocat rămas și pătrunjelul și se fierbe timp de 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista