Tocană De Pește Braziliană

Tocană De Pește Braziliană
Tocanita de pește braziliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 361 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $5.74 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de piper, coriandru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Pește Braziliană, Tocană De Pește Braziliană, și pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile în bucăți de mușcătură.
2
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Așezați într-un castron puțin adânc, nereactiv și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați roșiile, ceapa, coriandrul, usturoiul, chile, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se toarnă peste pește și se lasă la marinat timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Puneți peștele marinat într-o cratiță grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ardeiul gras și bulionul de pește. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Stoc De PeșteStoc De Pește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Serviți imediat cu orez, dacă doriți.Această rețetă produce 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 34 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista