Tocană De Pește Braziliană

Tocană De Pește Braziliană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește Braziliană. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 217 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Pește Braziliană, pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană), și Tocană De Pește Braziliană / Moqueca.

Instrucțiuni

1
Se usucă fileurile de pește și se pun într-un castron. Se amestecă sucul de lămâie, ardeii malagueta, 1 lingură de usturoi și 1 1/2 linguriță de sare, apoi se toarnă peste pește și se aruncă pentru a se combina. Marinați, acoperit și răcit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați creveți și răciți cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 1 1/2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Puneți roșiile în fundul unei oale largi de 5 până la 6 litri. Se acoperă cu ceapă și lingura rămasă de usturoi, apoi se presară cu ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați pătlaginele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătlaginăPătlagină
5
Se presară uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare. Aranjați peștele în 1 strat deasupra pătlaginei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
PeștePește
SareSare
6
Presărați coriandru și pătrunjel peste pește, apoi aranjați creveții în 1 strat peste ierburi, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MarinadaMarinada
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
IerburiIerburi
PeștePește
7
Se toarnă ulei și se marinează uniform peste amestec în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Aduceți la foc mic, apoi acoperiți oala. Reglați căldura pentru a fierbe ușor până când legumele sunt înmuiate și au eliberat lichid și peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Serviți tocană peste mămăligă moale de manioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ManiocManioc
TocanăTocană

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista