Tocană de năut-anghinare cu Rouille

Tocană de năut-anghinare cu Rouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de năut-anghinare cu Rouille. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 218 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână năut, fire de șofran, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de inimă de năut și anghinare din lemn de Moosewood, Tocană de pește de vară cu rouille, și Masala de năut și anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz, lăsând 1 1/2 până la 2 inci de frunze întunecate. Feliați prazul pe jumătate pe lungime; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
2
Scurgere.
3
Îndepărtați frunzele întunecate; tăiați frunzele întunecate pentru a măsura 1 1/2 căni; pune deoparte. Tăiați capetele bulbului pentru a măsura 2 căni; pus deoparte.
4
Scoateți tulpinile din bulbul de fenicul. Tăiați tulpinile pentru a măsura 1 1/2 căni; pus deoparte. Tăiați becul pentru a măsura 2 căni; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
5
Combinați frunzele de praz întunecate tocate, tulpinile de fenicul tocate, 5 căni de apă, vin și semințe de fenicul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 de minute. Se strecoară amestecul de praz printr-o sită peste un castron, rezervând stocul; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
FeniculFenicul
StocStoc
ApăApă
PrazPraz
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
SitaSita
BolBol
6
În timp ce amestecul de legume fierbe, combinați 8 căni de apă și suc de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina până la 1 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
ApăApă
BazaBaza
7
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
8
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
10
Tăiați anghinarea pe lungime în sferturi; se pune în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
11
Scurgeți anghinarea; aruncați apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
12
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați bulbi de praz tocat, sare și piper; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
14
Adăugați usturoi; saut 2 minute. Se amestecă bulbul de fenicul tocat, sferturile de anghinare, stocul rezervat, cartoful, nautul, roșiile și șofranul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
LegumeLegume
AnghinareAnghinare
NăutNăut
TomateTomate
șofranșofran
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
StocStoc
15
Se servește cu Rouille.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista