Tocană de fasole și legume cu mămăligă

Tocană de fasole și legume cu mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole și legume cu Polentan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 855 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană de porc și legume cu mămăligă de pătrunjel, Mămăligă prăjită cu tocană de legume cu cârnați, și Tocană de fasole albă și legume.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 1/2 până la 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția mămăligii și a fasolei verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; gatiti 35 pana la 40 de minute, amestecand ocazional, pana cand morcovii sunt fragezi si tocanita este fierbinte. Între timp, gătiți mămăligă conform instrucțiunilor de pe pachet; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Se amestecă fasolea verde congelată în tocană. Acoperiți; gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand fasolea este fierbinte. Pentru a servi, lingura tocană peste polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista