Tocană de curcan cu aragaz lent cu muștar și legume rădăcinoase

Tocană de curcan cu aragaz lent cu muștar și legume rădăcinoase
Slow Cooker curcan tocană cu muștar și legume rădăcinoase este un Hor d ' oeuvre care servește 6. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Cap la magazin și ridica Yukon aur, morcovi, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 284 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de curcan cu aragaz lent cu muștar și legume rădăcinoase, Tocană De Cârnați Cu Legume Rădăcinoase Cu Aragaz Lent, și Tocană de curcan cu legume rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Sareați bine coapsele de curcan și așezați la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de un minut sau două. Se usucă coapsele de curcan cu un prosop de hârtie și se așează cu pielea în jos în uleiul fierbinte pentru a se rumeni. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lasă-le să se rumenească bine, cel puțin 3-5 minute, înainte de a se întoarce.
3
Nu aglomerați tigaia, carnea are nevoie de flux de aer în jurul ei pentru a se rumeni corect. Gătiți curcanul în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Când coapsele sunt rumenite, puneți-le într-un aragaz lent sau cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Sautați ceapa în tigaie odată ce curcanul s-a rumenit, apoi adăugați-le la aragazul lent sau la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Condimentați bulionul: în timp ce curcanul și ceapa se rumenesc, puneți bulionul într-o oală medie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Bateți zahărul brun, muștarul galben (rezervați muștarul integral pentru sfârșitul rețetei), pudra de muștar, chipotle și puțină sare. Gatiti un minut si adaugati sare dupa gust. În funcție de cât de acid este muștarul dvs., poate fi necesar să adăugați și puțin cidru sau oțet alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pudră De MuștarPudră De Muștar
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați morcovii și păstârnacul în oală cu curcanul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Se toarnă sosul peste tot până când lichidul este la aproximativ 3/4 din partea laterală a curcanului și a legumelor. Rezervați orice sos rămas. Acoperiți și fierbeți la foc mic sau acoperiți și porniți aragazul lent la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
Gatiti intr-un aragaz lent timp de 4 ore la mare sau intr-un cuptor olandez timp de 1 ora la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați cartofii și puțin mai mult sos, dacă aveți. Acoperiți și gătiți încă 1-2 ore într-un aragaz lent sau 30-45 de minute în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
12
Îndepărtați pielea și oasele din carnea de curcan: înainte de servire, scoateți bucățile de curcan din oală, îndepărtați-le și aruncați oasele și pielea, întoarceți bucățile de curcan în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Adăugați verdeață și muștar: amestecați verdeața de muștar, rucola sau alte verzi pe care le utilizați. Se amestecă muștarul cu cereale integrale. Reglați condimentele, adăugând mai multă sare, pudră de chipotle și muștar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Mustar VerdeMustar Verde
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Pendulum Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
# 82 Wine Spectator Top 100 din 2018aromatice atrăgătoare de piper negru, stejar carbonizat și fructe de pădure întunecate introduc note de cireș van, măr roșu și tutun dulce proaspăt pe gust. Corp mediu și echilibrat, cu o structură tanică suplă.Asociați cu carne la grătar, legume sau pur și simplu savurați lângă pahar.Amestec: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Verdot Mic, 2% Malbec
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista