Tocană De Arahide Indiană

Tocană De Arahide Indiană
Reteta tocană de arahide Indian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest curs principal are 558 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, usturoi, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană De Legume Indiene, și Tocană Indiană De Năut.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o cratiță mare și dați la fiert. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe până când orezul este fraged și apa s-a absorbit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și auriu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până la parfum, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se condimentează cu piper cayenne. Creșteți căldura la mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă untul de arahide și se încălzește. Amestecul se va îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care îl puteți încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista