Tocană caldă de roșii și fasole albă

Tocană caldă de roșii și fasole albă
Roșii calde și tocană de fasole albă este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de roșii și fasole albă cu Ditalini, Fasole albă, varză și tocană de roșii, și Cârnați de pui cu roșii uscate și tocană de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Roșii de miez și zaruri. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați roșiile, busuiocul, uleiul de măsline, usturoiul, 1 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să stea până când roșiile sunt foarte suculente, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Setați tigaia la foc mediu-mic și amestecați ușor fasolea. Se amestecă ocazional până când amestecul este cald la atingere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mozzarella și parmezan. Amestecați ușor doar până când mozzarella s-a înmuiat și începe să se topească în șiruri, 2 până la 3 minute. Gustați și amestecați mai multă sare, dacă doriți. Turnati lingura in boluri si topiti fiecare portie cu o stropire de mai mult busuioc si parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista