Tiramisu Cu Ananas Proaspăt Caramelizat
Reteta caramelizat Tiramisu ananas proaspăt ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 407 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți cuburi ananas, sare, coniac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisu Cu Ananas, Tiramisu Cu Piersici Proaspete, și Ananas caramelizat cu înghețată.
Instrucțiuni
Așezați filtrul de cafea într-un set de strecurătoare peste vasul mediu. Aduceți 1 1/2 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie grea.
Se amestecă în cafea și ceai. Opriți focul; acoperiți și lăsați să se absoarbă 5 minute. Se strecoară amestecul prin filtrul de cafea. Se amestecă coniacul. Se răcește complet.
Bateți gălbenușurile, smântâna, 4 linguri de zahăr și sarea într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă fierbinte și bateți până când amestecul este gros și termometrul înregistrează 160 de litri F, aproximativ 5 minute.
Așezați peste un castron mai mare de gheață și apă. Se răcește repede, șoptind des, aproximativ 5 minute.
Se amestecă mascarpone într-un castron mare pentru a slăbi textura. Îndoiți amestecul de gălbenuș răcit în 3 adaosuri, apoi pliați în coniac. Bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Adăugați 2 linguri de zahăr și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă; pliați în sabayon în 3 adăugiri. Capac; se răcește până la 1 zi.
Combinați ananasul, zahărul și sarea într-o tigaie mare antiaderentă. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se topește zahărul și se formează siropul. Continuați să gătiți până când siropul este absorbit și ananasul este uscat și auriu, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute; se răcește complet.
Acoperiți fundul vasului de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu strat de ladyfingers.
Periați cu aromă de cafea.
Se întinde cu jumătate de sabayon (aproximativ 3 căni). Împrăștiați jumătate de ananas peste. Repetați cu ladyfingers, aromatizant, sabayon și ananas. Acoperi; se răcește peste noapte.
Se presară generos tiramis euro cu ciocolată rasă și se ornează cu ananas proaspăt, dacă se dorește.
Tăiați în pătrate sau lingură pe farfurii și serviți.
* O cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.