Tilapia la gratar cu mango
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și pescatariene în repertoriul dvs., tilapia la grătar cu mango ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 239 de calorii . Pentru 3,59 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de brânză parmezan, lămâie, file de tilapia și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru 4 iulie . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ tilapia la grătar cu mango pentru 2 , tilapia la grătar cu salsa de mango și tilapia la grătar cu salsa de mango .
Instrucțiuni
Ungeți fileurile cu ulei; se presară cu sare, mărar și piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Tilapia la gratar, acoperita, la foc mediu, timp de 5 minute. Întoarceți tilapia; acoperiți cu brânză, lămâie și mango. Prăjiți 4-6 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Ai putea încerca Skater Girl Limited Edition Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir]()
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.