Tilapia la grătar și salsa de Mango

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și Primal Hor d ' oeuvre? Tilapian la grătar și salsa de Mango ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți tilapia, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu salsa de Mango, Tilapia la grătar cu salsa de Mango, și Tilapia cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, usturoiul, busuiocul, piperul negru și sarea împreună într-un bol.
Puneți fileurile de tilapia într-o pungă de plastic resigilabilă; turnați amestecul de ulei de măsline peste fileuri și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Faceți salsa amestecând mango, suc de lămâie, suc de portocale, ardei jalapeno, ceapă roșie, ardei gras roșu, ardei gras verde, pătrunjel și piper negru împreună într-un bol. La frigider timp de 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți tilapia din marinată, scuturând orice exces de ulei și înfășurați fiecare file într-o bucată de folie de aluminiu.
Gatiti tilapia pe grătarul preîncălzit până când carnea este ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Puneți salsa peste tilapia pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.