Tilapia condimentată cu sos de Mango-Lime miere

Tilapia condimentată cu sos de Mango-Lime miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia condimentată cu sos de Mango-Lime cu miere. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, suc de lime, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru, și Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele sosului. Acoperi; proces până la omogenizare. Puneți deoparte până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
În vasul superficial, bateți oul și laptele cu furculița. Într-un alt vas superficial, amestecați amestecul Bisquick, sare și piper. Înmuiați fileurile în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul și pasta de chili la foc mediu; se amestecă pentru a se combina. Gatiti fileurile in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc si fulgii de peste usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a servi, așezați peștele pe platoul de servire sau pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Stropiți uniform cu sos; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista