Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați tigaia cu biscuiți și cârnați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 430 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână un amestec original de sos de țară, lapte de unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați, biscuiți și coacere cu sos, Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos, și Caserola pentru micul dejun cu ouă, biscuiți și cârnați.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick, zahărul, sarea și untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați zară; se amestecă până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
3
În tigaie din fontă de 10 inci sau rezistentă la cuptor, gătiți cârnații la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până când nu mai sunt roz. Între timp, într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de sos și laptele cu biciul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de sos în cârnații fierți. Gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă ouăle fierte tari; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Sos
Ouă
5
Aruncați aluatul de biscuiți cu linguri mari pe sosul fierbinte de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Sos De Cârnați
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.