Tigaie-cartofi rumeniti cu marar proaspat
Cartofii rumeniți în tigaie cu mărar proaspăt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, mărar, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi Rumeniți În Tigaie, Tigaie-cartofi și ceapă rumenite, și Brioșe Proaspete De Afine Cu Unt Rumenit.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți până când cartofii sunt doar fragezi, dar își păstrează forma, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se răcește. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Tăiați cartofii în jumătate. Topiți untul într-o tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi; acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Condimentează generos cu sare și piper.
Adăugați mărar; aruncați pentru a acoperi.
Se transferă în castron și se servește.