The Nasty Bits: Tocană De Tripă De Miel

The Nasty Bits: Tocană De Tripă De Miel
Nevoie de o curs principal fără lactate? The Nasty Bits: tocană de Tripă de miel ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 628 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați buchet garni: pătrunjel, ulei vegetal, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Biți Urât: Sopaipillas, Biți Urât: Cod Milt, și The Nasty Bits: Pizza cu ureche de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu două zile înainte, frecați picioarele sau botul porcului și uscați. Frecați cu 1 lingură de sare și ierburile amestecate. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
A doua zi, înmuiați Tripa în 3 căni de apă rece, împreună cu oțetul, timp de 1 oră. Clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați Tripa într-un ibric adânc, acoperiți cu apă rece și aduceți încet la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute; scurgere. De îndată ce Tripa este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Preîncălziți cuptorul la 210 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați legumele într-o caserolă de 7-9 litri, de preferință faianță sau fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Adăugați Tripa, buchetul de ierburi, vinul, pasta de roșii și șofranul. Clătiți picioarele sau botul porcului și adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați suficientă apă și ulei la 3/4 cană de făină faceți o pastă groasă care este umedă și nu lipicioasă și capabilă să fie formată într-o frânghie lungă. Sigilați vasul cu o panglică din această pastă, având grijă să apăsați aluatul pe capacul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Așezați oala pe raftul central al cuptorului pentru a găti timp de 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Douăsprezece ore mai târziu sau în dimineața următoare, strecurați conținutul: dacă ați folosit trotters, dezosați picioarele și puneți deoparte carnea. Folosind o strecurătoare, apăsați legumele cu spatele unei linguri pentru a extrage toate sucurile înainte de a le arunca. Lăsați boturile așa cum sunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Tăiați carnea de porc în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Așezați Tripa și carnea într-un castron adânc și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Lăsați grăsimea să se ridice la suprafața lichidului de gătit. Îndepărtați și aruncați toată grăsimea.
13
Așezați lichidul degresat într-o cratiță adâncă și fierbeți, degresând, până la reducere a fost redus la 3 căni de bulion gros, cărnos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se toarnă bulionul peste tripă și picioarele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
15
Serviți în timp ce piping-fierbinte, cu o mulțime de pâine crustă bună pe lateral pentru a umple sucurile de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Dacă nu serviți imediat, acoperiți vasul și dați-l la frigider până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista