Terină Vegetală
Terina vegetală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 84 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sare și piper, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 60 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Terină Vegetală La Grătar, Terina vegetală la grătar a lui Bob, și Terină Vegetală De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele și dovleceii cât mai subțire posibil pe o mandolină sau cu un cuțit mare ascuțit.
Preîncălziți cuptorul la 350 de euro F. Ungeți 1 sau 2 foi de copt cu ulei de măsline, frecați cu sare și piper și acoperiți cu feliile de vinete. Se scurge uleiul de măsline pe vinete și se presară sare și piper.
Coaceți timp de 8-10 minute până când ați terminat. Repetați acest proces până când toate feliile de vinete sunt coapte.
Faceți uleiul de busuioc: Blitz toate ingredientele folosind un blender de mână într-un recipient adânc. Gustați și adăugați sare și piper, după cum este necesar.
Tapetați Generos o pâine de tort cu folie de plastic, permițând marginilor să atârne peste jantă. Apoi acoperiți fundul cu un strat de felii de vinete. Aranjați-le suprapuse în tigaie. Continuați să umpleți tigaia cu straturi de dovlecei crudi și ardei grași prăjiți. La fiecare trei straturi, acoperiți cu o picătură de ulei de busuioc. Se termină cu un strat de vinete. Îndoiți folia de plastic închisă peste terină.
Așezați ceva greu (cutii, cutie de lapte) pe terină și puneți-l într-un castron adânc, pentru a preveni scurgerea, timp de cel puțin 1 zi la frigider.
Faceți brânza de vaci cu ierburi imediat înainte de servire: tocați mărunt toate ierburile, amestecați prin brânza de vaci și condimentați cu sare și piper.
Scoateți terina vegetală din frigider. Scurgeți bine tot uleiul. Deschideți folia de plastic din partea de sus. Acoperiți cu o farfurie și transferați terina rotind-o pe farfurie. Aveți grijă, deoarece umezeala va fi eliberată din pansament și legume. Uscați farfuria cu prosoape de hârtie.
Tăiați terina vegetală în felii groase (folosiți un cuțit ascuțit!) și serviți cu o păpușă de brânză de vaci cu ierburi.